Despre noi – Best Car Timisoara

Inchirieri mașini Timisoara la la cele mai inalte standarde!

rent-a-car-aeroportBine ati venit pe site-ul nostru pentru inchirieri auto, locul in care puteti sa inchiriati o masina moderna si fara limita de kilometri la cele mai mici preturi din Timisoara . Best Car Timisoara va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto la preturi ieftine incepand de la 13 euro pe zi pentru masina inchiriata. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare ( asigurare obligatorie, asigurare Casco, rovinieta ).

Best Car Timisoara s-a nascut din dorinta de a va oferi inchirieri auto aeroport Timisoara sau Arad si inchirieri masini ieftin precum si autoturisme rent a car cu destinatie multipla. Inchirieri Auto Arad

Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat, suntem convinsi ca vom gasi impreuna o masina care sa satisfaca toate nevoile dumneavoastra.

Activam in acest domeniu de inchirieri auto iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara si pastrand un raport calitate pret adecvat.

Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel, Renault si Ford de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare reflectorizanta iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina.

Masinile pot fii predate in aeroportul international Traian Vuia din Timisoara sau aeroportul din Arad cat si pe raza oraselor Timisoara si Arad. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate. Inchirieri Auto Arad

Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, kilometri nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru Dumneavoastra. Best Car Timisoara inseamna rent a car pentru orice buzunar. Inchirieri Auto Arad

Important de mentionat!

Firma noastra isi rezerva dreptul de asi selecta clientii, iar preturile afisate pot varia in functie de sezon – cu o marja de 30% pozitiva in timpul sezonului sau 30% negativa in timpul extra sezonului.

Perioada minima de inchiriere este de 4 zile.
Pentru inchirieri pe perioade mai mari de 30 de zile, preturile sunt negociabile.