Best Car Timisoara

Inchirieri auto Timisoara mall

MVM Rent a Car ofera servicii non-stop de Inchirieri Auto, Transferuri si Tururi Turisticela cele mai mici preturi din piata de Inchirieri auto Timisoara mall si Romania.

Serviciile noastre sunt recomandate de calitatea masinilor pe care le avem in flota auto, preturile avantajoase la inchiriere si profesionalismul angajatilor Inchirieri auto.

Inchirieri auto Timisoara mall

Inchirierea masinilor se poate face din Aeroport Timisoara,  de la orice adresa din Timisoara. De asemenea avem masini de inchiriat oriunde in Romania, daca cerere Dvs. se afla in zona Inchirieri auto de acoperire nationala.

Inchirieri auto Timisoara mall

Pe langa serviciul de inchirieri masini, avem cele mai ieftine preturi pentru Transferuri de la Aeroport Timisoara (dus-intors). Transferuri in Romania, de la Aeroport Timisoara sau Bucuresti spre orice destinatie din Romania (dus-intors).

Inchirieri auto Timisoara mall

Pentru clientii care doresc sa viziteze Romania, le oferim Trasee Turistice cu punctul de plecare din Aeroport Timisoara sau Arad si cu destinatie orice oras din Romania.

Serviciul rent a car Timisoara urmareste sa fie intotdeauna cu un pas inaintea competitiei prin atentie la detalii, seriozitate, mentinerea unui parc auto de calitate ireprosabila si inovatii ce simplifica intregul proces de inchiriere astfel incat experienta clientilor nostri sa fie una cat mai directa, confortabila si masinile sa poata fi inchiriate si returnate in conditiile cele mai avantajoase. Din acest motiv operam printr-un sistem ce ofera clientilor posibilitatea sa returneze masinile la o locatie la alegere, cu conditia ca aceasta sa se afle sub zona de acoperire a firmei.

Inchirieri auto Timisoara mall

Programul nonstop este gandit pentru a facilita accesul la inchiriere masini pentru clientii care ajung in tara cu zboruri de noapte dar si pentru situatiile neprevazute in care poate aparea nevoia urgenta pentru o modalitate de transport in oras, sau oriunde in tara. Serviciile noastre sunt mentinute intotdeauna la cele mai inalte standarde de calitate intocmai datorita dedicatiei echipei de a intampina si prevedea nevoile clientilor nostrii.