Best Car Timisoara

Rental car Timisoara airport

Va oferim servicii profesionale de inchirieri masini si rent a car in Timisoara si orasele din apropiere: Arad… Masinile noastre oferite spre inchirieri sunt noi, in stare tehnica atent verificata pentru a asigura confortul si siguranta clientilor. Masinile nu prezinta marcaje inscriptionate cu mesaje de campanie.

De ce MVM Rental car Timisoara airport ?

MVM Inchirieri masini Timisoara se adreseaza in special companiilor, oferind servicii de inchirieri auto pe baza unui contract corporate, la preturi avantajoase. Preturile pentru serviciile Rental car Timisoara airport si inchirieri auto Timisoara sunt convenabile, fiind aplicate discount-uri pentru inchirieri pe termen lung.

Pentru confortul clientilor nostrii predam masina la locatia dorita, pe raza municipiului Timisoara, fara a percepe nici o taxa suplimentara.

Rental car Timisoara airport

Costurile si comisioanele, asigurarile Casco si obligatorii, taxe de drum fiind incluse in pret! MVM Rent a car 

Apelati la serviciile oferite de compania noastra, indiferent daca solicitati o inchiriere auto pe perioada scurta, cu preluare la aeroport/gara si predare in alta locatie.

Noi iti oferim solutia ideala: masini bune la preturi mici. Inchiriaza o masina de la firma noastra si problemele tale si-au gasit rezolvarea. Nu ezitati sa ne contactati pentru o rezervare sau o simpla informare.

Inchirieri microbuze in Timisoara – Rental car Timisoara airport
MVM Rental car Timisoara airport ofera clientilor sai, pe langa serviciile de inchirieri auto in Timisoara, servicii de inchirieri microbuze si autoutilitare in Timisoara cu sau fara sofer. Microbuze de inchiriat pe raza judetului Timis fara garantie pentru companii si posibilitatea de inchiriere microbuz cu sofer in Timisoara, sunt servicii puse la dispozitia clientilor sai, fara concurenta pe piata de rent a car Timisoara.

De ce sa alegeti MVM rent a car ? – Rental car Timisoara airport

1)Va punem la dispozite masini noi sau aproape noi.
2)Nu avem costuri ascunse.
3)Anularea rezervarii este gratuita.
4)24h/7 Asistenta Rutiera.
5)24/7 Servicii active in aeroportul Timisoara si in Arad
6)Avionul Intarzie?Nicio problema!Noi va asteptam.

12 servicii care garanteaza brandul nostru – Rental car Timisoara airport

7) Asiguram suport online si telefonic 24h/7.
8) Acceptam plata cash
9) Garantam cel mai bun raport calitate pret.
10) Avem o experienta de peste 7 ani in domeniul inchirierilor auto si ticketing.
11) Colaboram cu firme de prestigiu din Europa si USA.
12) Toate tranzactiile online sunt securizate

Sursa: MVM Rent a Car Timisoara