Best Car Timisoara

Contract inchiriere auto

ITP-ul, sau Inspectia Tehnica Periodica, reprezinta verificarea autovehiculului din punct de vedere tehnic, ce atesta capacitatea acestuia de a functiona in conditii de siguranta pe drumurile publice.

Contract inchiriere auto

Aceasta verificare este obligatorie, iar lipsa ei se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea permisului de conducere.

Periodicitatea ITP este diferita, in functie de tipul de vechicul. Pentru autovehiculele destinate transportului de persoane, cu peste 8 locuri, inspectia tehnica periodica se face la 6 luni; pentru cele care au maxim 8 locuri, ITP-ul se face la 2 ani. In cazul unui autovehicul utilizat in regim de inchiriere, verificarea trebuie facuta odata pe an.

Contract inchiriere auto

In cadrul serviciului de inspectie tehnica periodica, fiecarui autoturism ii este verificata si apreciata starea tehnica, dar si prezenta dotarilor obligatorii din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere, utilizarii si protectiei mediului.

Contract inchiriere auto
Printre operatiunile care se realizeaza in general, la o inspectie tehnica periodica, se numara si verificarea instalatiei electrice; de asemenea, se testeaza placutele de frana, stopurile si semnalizarile. Este controlat mecanismul de directie, rotile si jantele si se inregistreaza nivelul de emisii poluante ale masinii.

Contract inchiriere auto
Inspectia tehnica a autovehiculului se poate realiza la orice statie autorizata RAR, indiferent de judetul in care acesta este inmatriculat.

Contract inchiriere auto
In ceea ce priveste, flota pe care o detinem si autoturismele pe care le puteti inchiria de la firma noastra, acestea sunt verificate tehnic dupa fiecare cursa. Bujiile se schimba la 30.000 km, filtrul de aer la 6 luni, se verifica presiunea rotilor, iar filtrul de polen (clima), primavara.

Contract inchiriere auto
Serviciile pe care le oferim clientilor nostri, garanteaza siguranta din punct de vedere tehnic, pentru toate nevoile de inchirieri auto. Suntem gata sa va oferim cea mai accesibila solutie de rent a car, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. In ultimii ani, ne-am extins serviciile si am crescut flota de inchiriere de masini in Timisoara. Fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau de relaxare, noi avem serviciul potrivit pentru dumneavoastra.

Sursa: MVM Rent a Car Timisoara