Best Car Timisoara

Car rental

Car rental

MVM Rent a Car ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in  Timisoara si Arad. Autoturismele rent a car pot fi preluate si/sau predate la aeroportul Timisoara sau de la Iulius Mall. Oferim in sistem rent a car o gama variata de masini de inchiriat, auto de inchiriat incepand de la clasa mini, pana la clasa lux,  o gama variata de suv-uri dotate full option, gata sa satisfaca cei mai exigenti clienti de Rent a Car fie persoane fizice sau companii.Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de rent a car, inchireri masini,  inchirieri auto.

Car rental

De la Car rental , clientul poate inchiria totodata scaun pentru copil, GPS . Parcul de masini Car rental folosit pentru inchirieri auto, inchirieri masini din Timisoara este constituit din masini noi, intretinute pentru ca fiecare client sa beneficieze de servicii  rent a car, inchirieri masini ireprosabile.

Car rental

Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat si cu ultimele sisteme de securitate pentru a va asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie. Cu ajutorul unei masini de inchiriat, rent a car, problemele dumneavoastra de deplasare in Timisoara se pot rezolva usor si rapid.

Oferta Rent A Car Timisoara pentru inchirieri auto cuprinde masini de inchiriat noi incluzand inchirieri auto si inchirieri autoturisme din toate clasele auto si acopera riscurile aferente unei calatorii cu masina, incluzand asigurarea impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului.

Car rental

Echipa noastra, cu o bogata experienta in domeniul rent a car si inchiriere autoturisme, este foarte dedicata clientilor, sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.

Tinta noastra este sa ne impunem pe piata a inchiriere autoturisme prin servicii de o calitate ireprosabila, astfel veind in intampinartea dvs cu programme de fidelizare .

Intrand de putin timp pe piata rent a car din Romania ne propunem sa ne diferentiem de celalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi.

Sursa: MVM Rent a Car Timisoara