Best Car Timisoara

Inchiriere Auto Arad ieftin

In cadrul serviciului rent a car, oferim clientilor nostri o gama variata de masini din toate clasele auto si cu dotari de ultima generatie pentru un confort sporit si o utilizare in conditii de maxima siguranta.

Inchiriere Auto Arad ieftin
Avand in vedere oferta extrem de mare aparuta in ultimii ani pe piata de rent a car din Romania, intelegem dificultatea cu care va confruntati in a gasi o companie ce ofera servicii complete de inchiriere masini la standardele pe care le pretindeti.

MVM Rent a Car vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie o oferta variata de modele si clase de masini precum si o serie de servicii conexe, specifice domeniului rent a car.

Inchiriere Auto Arad ieftin
Tarifele si modalitatile de plata practicate de catre MVM Rent a Car, atat pentru serviciul rent a car cat si pentru celelalte servicii, tin cont de resursele si necesitatile clientilor nostri.

Puteti astfel sa alegeti inchirierea unei masini care corespunde necesitatilor si bugetului dumneavoastra, pentru care puteti plati cash, prin transfer bancar sau printr-un card de credit. Inchiriere Auto Arad ieftin
Inca de la prima masina inchiriata, MVM Rent a Car a urmarit sa ofere clientilor sai confort si siguranta. Confortul il oferim prin punerea la dispozitie a unor masini ce beneficiaza de dotari si caracteristici superioare, cum ar fi aerul conditionat, dispozitivul de navigare (GPS), scaunele reglabile sau spatiul interior generos. Siguranta este asigurata prin inspectii tehnice periodice, echiparea masinilor cu anvelope corespunzatoare sezonului sau dotarea cu scaune speciale destinate copiilor. Inchiriere Auto Arad ieftin
Pentru gama de masini disponibila in cadrul serviciului rent a car oferit de compania noastra si tarifele aferente, va invitam sa vizitati pagina masini. Inchiriere Auto Arad ieftin
Daca v-ati hotarat cu privire la inchirierea unei masini din oferta noastra, puteti rezerva modelul dorit, vizitand pagina de rezervare online accesibila pe site-ul nostru sau la oricare din sediile MVM Rent a Car din Timisoara.

Inchiriere Auto Arad ieftin
In cazul in care urmeaza sa ajungeti la Timisoara cu avionul, va asteptam la sediul nostru din cadrul Aeroportului « Traian Vuia » Timisoara, unde personalul MVM Rent a Car va sta la dispozitie pentru inchirierea masinii dorite prin serviciul rent a car sau contractarea serviciului transfer aeroport.

Inchiriere Auto Arad ieftin